Na een jarenlange samenwerking tussen Elda Advisering en TDM Advies, is besloten om de krachten te bundelen en zodoende een nog betere kennispartner te zijn in het Sociaal Domein.

 

Wij staan voor open en eerlijke communicatie waarbij wederzijds respect van groot belang is. Deze werkwijze is volgens ons noodzakelijk om een belangrijke kwalitatieve bijdrage te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze eigen medewerkers.

Door interne en externe scholing dragen wij er zorg voor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zodat uw organisatie hier ook de vruchten van plukt. Naast dat onze medewerkers over voldoende kennis en deskundigheid (blijven) beschikken, is het van groot belang dat zij gemotiveerd en gelukkig blijven. Dit is essentieel voor zowel onze medewerkers als voor ons en uw organisatie. Een gelukkig mens haalt tenslotte het beste uit zich zelf! Hier kan uw organisatie ook profijt van hebben.

Happy Motivated People beoogt dan ook een win-win-win situatie.

Spreekt onze werkwijze en gedachtegoed u ook aan twijfel dan niet om een vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan. Wij komen graag een keer bij u langs.