Voor detachering binnen het sociaal domein bent u bij ons aan het juiste adres. Happy Motivated People draagt zorg voor de juiste persoon op de juiste plaats.

 

Het is voor ons van groot belang om de juiste kandidaat voor de opdracht te selecteren. Wij beschikken over deskundig personeel met voldoende kennis en ervaring binnen het sociaal domein maar daarbij ook betrokken medewerkers met passie voor hun vak. Het welzijn van onze medewerkers is van groot belang. Door de basisvoorwaarden te creëren  om het beste uit zich zelf te halen leveren zij ook voor u de beste prestaties. 

HMP advies kan een belangrijke partner zijn om u te ondersteunen bij beleidstaken en vernieuwingen. Daarnaast is het voor gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars vaak lastig om alle veranderingen binnen de zorg adequaat bij te houden en de “pieken” in het aantal aanvragen op te vangen. 

Om u hierbij te kunnen ondersteunen werkt HMP met specialisten op het gebied van  de WMO, jeugd, participatie, werk en inkomen, zorg en schuldhulpverlening.

 

Zo bieden wij o.a. de volgende functies;

  • (Junior) WMO Consulenten
  • Beleidsmedewerkers
  • Beleidsadviseurs
  • Medewerker bezwaar en beroep
  • Interimmanagers

Neemt u contact met ons op via ons contactformulier om de mogelijkheden voor detachering te bespreken.